Vergelijk Sim-Only

Vergelijk sim only abonnementen en maak een weloverwogen keuze die bij jou past. Bespaar geld en neem de juiste beslissing door de prijzen, voorwaarden en services van verschillende aanbieders te vergelijken. Of je nu op zoek bent naar een abonnement met veel data, onbeperkt bellen of een voordelige bundel, door te vergelijken kun je een deal vinden die aansluit bij jouw behoeften en financiƫle mogelijkheden.

FAQ

Sim-only

Wat is een sim only abonnement?

Een sim only abonnement is een mobiel telefoonabonnement waarbij je alleen een simkaart ontvangt zonder dat er een toestel bij zit. Je behoudt je huidige toestel of koopt er zelf een los. Met een sim only abonnement krijg je een bundel met belminuten, sms’jes en/of mobiele data, afhankelijk van het gekozen abonnement.

Waarom zou ik kiezen voor een sim only abonnement?

Sim only abonnementen bieden verschillende voordelen, waaronder:

  • Kostenbesparing: Sim only abonnementen zijn over het algemeen goedkoper dan abonnementen met een toestel omdat je niet betaalt voor de kosten van het toestel.
  • Flexibiliteit: Sim only abonnementen hebben vaak kortere contractduur, meestal maandelijks opzegbaar. Dit geeft je de vrijheid om makkelijk van provider of abonnement te wisselen.
  • Geen toestelkrediet: Bij sim only abonnementen loop je geen risico op een BKR-registratie, aangezien je zelf verantwoordelijk bent voor de aanschaf van een los toestel.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van sim only abonnementen?

Bij het vergelijken van sim only abonnementen zijn er een aantal belangrijke punten om op te letten:

  • Bundelinhoud: Controleer de belminuten, sms’jes en data-inclusie om ervoor te zorgen dat het abonnement voldoet aan jouw behoeften.
  • Contractduur en opzegtermijn: Bekijk hoelang het contract duurt en wat de opzegtermijn is. Kies een contractduur die bij jouw wensen en behoeften past.
  • Dekking en netwerk: Controleer de dekking en het netwerk van de provider om ervoor te zorgen dat je goede ontvangst hebt op de locaties waar je de telefoon veel gebruikt.
  • Extra’s en aanbiedingen: Let op eventuele extra’s of aanbiedingen die de provider biedt, zoals gratis roaming, streamingdiensten of kortingen.

Kan ik mijn nummer behouden bij een sim only abonnement?

Ja, bij het overstappen naar een sim only abonnement kun je in de meeste gevallen je huidige telefoonnummer behouden. Dit proces wordt nummerbehoud genoemd. Tijdens het afsluiten van het nieuwe sim only abonnement kun je aangeven dat je jouw nummer wilt behouden. De nieuwe provider zal het nummer dan voor je overzetten.

Wat gebeurt er aan het einde van mijn sim only contract?

Aan het einde van je sim only contract heb je verschillende opties. Je kunt ervoor kiezen om het contract te verlengen met nieuwe voorwaarden, overstappen naar een ander abonnement of provider, of een nieuw toestel aanschaffen en een abonnement met toestel afsluiten.

Blog

silver vehicle during nighttime

De verschillende soorten zorgverzekeringen uitgelegd

Het kiezen van de juiste zorgverzekering is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat je de benodigde medische zorg kunt ontvangen zonder onnodige financiĆ«le lasten…

black iPhone 5

Auto Lease vs. Auto Kopen

Bij het nemen van een beslissing over een nieuwe auto zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Een van de belangrijkste beslissingen die je moet nemen, is of je de auto wilt leasen of kopen…

person sitting while using laptop computer and green stethoscope near

Sim Only vs. Abonnement met Toestel

Het kiezen van een telefoonabonnement kan een lastige beslissing zijn, vooral als je moet kiezen tussen een sim only-abonnement en een abonnement met toestel. Beide opties hebben hun eigen voordelen en overwegingen…